Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/energiel/public_html/plugins/content/yos_amchart.php on line 15
Mic experiment cu oxihidrogen PDF Imprimare Email

sigla_micaVa prezentam un mic experiment de producere a  oxihidrogenului pe care l-am realizat din urmatoarele motive:

1.    Pentru a arata cat de usor poate fi incercat de fiecare in parte un experiment asemanator si a vedea clar ca aceasta tehnologie de producere a oxihidrogenului este viabila;

2.    Pentru arata faptul ca oxihidrogenul produce explozie/implozie in interactiunea cu focul si astfel oricine poate deduce faptul ca acesta este un aditiv la combustibil sau chiar un combustibil(sunt foarte multe demonstratii pe internet despre cum se construieste o celula si cum functioneaza, producand clar oxihidrogen in diverse cantitati si avand diverse randamente; mai putine sunt insa demonstratiile in care se si arata clar ce anume se intampla cu acesta in prezenta focului, putand astfel sa va da-ti seama ce se intampla atunci cand acesta este introdus in combustia unui motor pe benzina sau diesel, in amestec cu un combustibil sau nu)

3.    Pentru a starni curiozitatea celor care nu au auzit de aceasta tehnologie iar celor care au auzit si inca nu cred ca asa ceva este posibil sau nu au avut posibilitatea sa veda in realitate aceasta(astfel aici vor vedea cat de usor poate fi realizat un astfel de experiment, in care sa veda clar cum se produce oxihidrogenul si cum reactioneaza cu focul).

Vrem sa precizam de la inceput faptul ca nu am urmarit nici un fel de randament. Stim bine ca au demostrat de atatea ori altii, au realizat si stabilit clar anumite caracteristici ale celulelor de oxihidrogen. Se cunosc aceste informatii si oricine le poate accesa pe internet in diverse site-uri de profil. Un astfel de catalog al celulelor de oxihidrogen de diferite marimi si caracteristici gasiti pe site-ul PanaceeaUniversity.

Citeşte mai mult... [Mic experiment cu oxihidrogen]
 
Justin Capra - inventator si exemplu uman PDF Imprimare Email

18498_justin_capra_295Incepem si noi, pe cat posibil, sa preluam diverse articole in legatura direct cu energia libera sau conexe cu aceasta, articole care sunt deosebite si de bun simt. Justin Capra este unul din cei mai renumiti si prolifici inventatori romani contemporani si nu numai. Pe langa faptul ca este un inventator cu peste 100 de inventii si brevete, Justin Capra este si o fiinta deosebita cu un caracter deosebit si un suflet nobil, am putea zice un exemplu uman si un adevarat suflet de roman. Articolul este preluat din site-ul ziarului Gandul.


Citeste 1 comentarii... >>
Citeşte mai mult... [Justin Capra - inventator si exemplu uman]
 
Tehnologiile lui Bedini - prima parte PDF Imprimare Email

Articol realizat in colaborare cu Sinergicus.

bedini

Incepem acum la categoria Tehnologiile Vidului cu unul din cei mai cunoscuti cercetatori contemporani in domeniu energiei vidului si anume John Bedini. Bedini si cercetatorii din cadrul firmei Bedini Technology Inc. au  descoperit multe sisteme de producere a energiei, inca din anii 1970. Au oferit in mod deschis, in paginile acestui site, multe descoperiri stiintifice din domeniul energetic, inca de la inceputurile internetului. Un numar din ce in ce mai mare de oameni folosesc ideile lui Bedini in diverse aplicatii.
Citeste 15 comentarii... >>
Citeşte mai mult... [Tehnologiile lui Bedini - prima parte]
 
Rokura - oxihidrogen la nivel national PDF Imprimare Email
RokuraVa prezentam una dintre putinele firme romanesti interesate de tehnologiile neconventionale de producere a energiei. Aceasta societate este de fapt un concern multinational cunoscut cu numele ROKURA inregistrat in Romania sub denumirea Rokura Aplicatii Industriale si RAI - Cercetari Aplicate. Spunem printre putinele, deoarece acesta este adevarul; in tara sunt doar cateva firme care se preocupa de aducerea si comercializarea tehnologiilor deja acceptate de producere de energie verde (panouri solare pentru incalzit apa si cu celule fotovoltaice pentru producerea de electricitate, turbine eoliene, etc). Mult mai putine sunt firmele care se ocupa si de cercetarea si aplicarea tehnologiilor neconventionale sau cel putin a acestora deja acceptate. Specificam faptul ca toate informatiile de aici sunt preluate din site-ul firmei ROKURA. Aici de altfel gasiti informatii mult mai detaliate despre cercetari cu toate ca nu mai sunt la zi de doi ani sau chiar mai mult.

Citeste 1 comentarii... >>
Citeşte mai mult... [Rokura - oxihidrogen la nivel national]
 
Teste si verificari PDF Imprimare Email

sigla_micaAm realizat aceasta categorie din mai multe motive. Unul este faptul ca au aparut si la noi produse care fac "minuni", produse care se incadreza in domeniul energiei libere sau au tangenta cu aceasta. Astfel, aceste produse sunt prezentate ca adevarate oportunitati si se pretinde despre ele ca ar aduce diverse beneficii cum ar fi: reducerea consumului de carburant si a noxelor la autovehicule, reducerea consumului de electricitate si altele. Nu dorim aici sa incepem o lupta impotriva acestor produse sau impotriva celor care le promoveaza( o asa zisa vanatoare de "vrajitoare"). Dorim doar sa prezentam rezultatele pe care le-am obtinut folosind produsele respective.


Citeste 1 comentarii... >>
Citeşte mai mult... [Teste si verificari]
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Urmator > Sfârşit >>

Pagina 7 din 10
filme online seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei