Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/energiel/public_html/plugins/content/yos_amchart.php on line 15
Motorul magnetic PERENDEV PDF Imprimare Email

perendevMotorul magnetic Perendev este poate cel mai cunoscut model de motor magnetic. Acesta este realizat de Michael J Brandy, care sustine ca este functionabil. Pe site-ul firmei pe care a creat-o impreuna ca cativa asociati, si anume PERENDEV, se sustine faptul ca deja au realizat mai multe versiuni ale motorului magnetic si ca este disponibil pentru inchiriere celor interesati. Ei sustin ca au ales aceasta metoda datorita situatiei si riscurilor care pot veni din partea companiilor care detin monopolul in domeniul energetic(petrolier, electric, etc.) cat si pentru protejarea brevetelor. Ne straduim si noi sa fim cat mai obiectivi si sa va prezentam lucrurile cat mai corect posibil. Astfel va vom prezenta in mare masura ceea ce este prezentat pe site-ul Perendev atat legat de motorul magnetic cat si de alte domenii in care compania lor s-a implicat. Nu vom fi nici pro nici contra a ceea ce pretin ei, insa la sfarsitul articolului vom face cateva mici comentarii. Sa vedem insa ce spun si pretind cei de la Perendev:

PERENDEV: "Reprezinta schimbarea modului in care lumea foloseste energia. Suntem dedicati sa salvam planeta. Perendev este azi Compania Aternativa nr.1 in lume, nu este ceva ce sa intamplat peste noapte, i-a luat ani si daruire totala pentru a atinge acest obiectiv, prin munca asidua si viziunea de a schimba felul in care lumea foloseste energia. Ne-am dori sa subliniem faptul ca in 1998, a fost foarte putina Publicitate in ceea ce priveste motoarele magnetice, Perendev a facut public pe Internet ca au dezvoltat un motor magnetic, de atunci multi oameni au dezvoltat si au incercat sa dezvolte motoare magnetice. Noi le dorim tuturor care fac aceasta sa continue sa arate lumii ca exista o modalitate mai buna de utilizare a energiei." Michael J Brandy

"Istoria este plina de oameni care de teama, ignoranta, sau pofta de putere au distrus cunostinte de o valoare  incomensurabila,  care cu adevarat ne apartine noua tuturor.
Trebuie sa nu lasam sa se intample asta din nou."
Carl Sagan

Un fapt important si cu valoare deosebita este ca se mentioneaza ca primul motor magnetic a fost construit 1269 de Peter Peregrinus.

Declaratie de misiune
Cu totii in aceasta lume frumoasa si diversificata pe care o inpartim, avem acelasi interes comun. Cu totii ne dorim sa fim prosperi si sanatosi si sa avem o viata buna de familie. Pentru ca acest lucru sa se intample, planeta noastra trebuie sa fie, de asemenea, sanatoasa. Noi toti admitem ca Mama Natura este baza tuturor formelor de viata insa, prin intermediul modului nostru actual de viata, distrugem incet pamantul. Si ceea ce este mai rau, ritmul de distrugere este in crestere. De mii de ani stramosi nostrii traiau in mare masura in armonie cu natura, pana in jurul secolului al 17-lea. Problemele noastre de astazi au inceput cu motorul cu aburi revolutionar, care ne-a condus in era industriala, cu exploatarea industriala care a urmat. Masa de productie si nevoia tot mai mare de materii prime pentru energie, cum ar fi carbunele si titeiul, in doua secole scurte, aproape au epuizat ceea ce a avut Mama Natura de oferit de miliarde de ani.

Cat de mult mai pot sa reziste aceste bunuri naturale? 50 sau 200 de ani? Pe masura ce acestea devin mai rare, din pacate, inregistram in istorie faptul ca ne scufundam in saracie si razboi. Si ce sa mai zicem despre efectul otravitor al gazelor de esapament? Ele devastateaza sistemul nostru ecologic si pun in pericol sanatatea noastra. Planeta care ne sustine pe noi sufera chiar mai rau. Eu cred ca toata lumea va fi de accord cu mine. Nu este oare timpul sa cautam solutii pentru a proteja viitorul nostru si mai presus de toate, viitorul copiilor nostrii inainte sa fie prea tarziu?

Viata de inventator
Viata unui inventator intalneste des badjocora si ostilitate pentru ca el ameninta interesele catorva. Aceasta duce in mod logic ca inventiile sa fie suprimate, sau sprijinul financiar sa fie retinut, mai putin in mintea oamenilor cum sunt  eu, care fac un efort pentru a schimba lucrurile. Acesta este modul in care s-a nascut grupul anteprenorial Perendev Power International; pentru dezvoltarea de solutii si inventii, indiferent de natura lor inovatoare si implicatiile financiare. Vrem inca odata sa aducem oamenii si natura, inapoi in armonie. Inovatiile Perendev au scopul de a promova prosperitatea si de a face lumea mai sanatoasa, un loc mai sigur de a trai alaturi de dezvoltarea continua. Cand utilizati inovatiile noastre ne dorim sa aveti un sentiment bun. Cu multe din produsele de astazi si tehnologia, acest lucru nu este posibil. Vrem sa schimbam asta. Puteti crede ca acest lucru nu este posibil, dar cu adevarat veti fi surprins, acesta pote fi realizat. Tu profiti, noi profitam, dar........ mai important, profiturile mediului.

Energie aternativa
La fel de revolutionara si cu impact precum a fost industria de calculatoare asupra anilor optzeci si nouazeci, iar industria de automobile inainte de acest fapt, energia alternativa va revolutiona acest nou secol. Perendev Power Holding si „fiica" ei compania Perendev Energy Power GmbH, situata in Germania, devine din ce in ce mai recunoscuta pe plan international pentru produsele sale de energie alternativa si a noilor tehnologii. Energia inlatura dependenta de la reteaua nationala si petrol. Acesta putere neintrerupta nu polueaza, de fapt, curata mediul. Motoarele Perendev pot reduce dramatic facturile de energie electrica.  Odata ce ai platit pentru el, nu vor mai exista facturi electrice. Vom fi protejati impotriva amenintarilor teroriste la electricitate si  aprovizionarea cu petrol si de un stil de viata perturbat.

Istoria Perendev
Originile motorului nostru magnetic merg inapoi pana in 1969 cand inventatorul, acum Director de Administrare, Mike Brady a construit prima versiune, din lemn. Motorul functiona, dar cu o putere limitata din cauza magnetilor disponibili la acel moment. Ceea ce a dovedit acest fapt a fost ca este posibil sa se realizeze un motor magnetic care produce energie electrica precum o sursa de energie alternativa. De atunci tehnologia a avansat intr-un ritm rapid si magnetii puternici ai pamantului disponibili in prezent, fac tehnologia disponibila. Compania Perendev are sapte ani de cand dezvolta cercetari in domeniul energiei alternative. Ea a atras peste 3,5 milioane de euro la nasterea ultimului sau motor magnetic si este acuma gata sa isi valorifice aceasta investitie. Initial format in Africa de Sud, cu interese subsidiare in Germania si Austria, societatea detine sediul in Elvetia. Perendev a dezvoltat o legatura internationala puternica, cu mai multe companii internationale si formeaza continuu relatii bi-laterale prin intreaga lume acolo unde exista o nevoie de energie alternative. In prezent sunt in curs negocieri ale contractului de a oferi licenta de fabricatie si distributie organizatiilor adecvate la nivel mondial.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Motor electromagnetic de 100 kw(kilowati)
Motorul electromagnetic de 100 kw are o putere de iesire continua de 90 kw. Are generator sincron sau asincron cu 4 sau 8 poli.Temperatura evaluata este de 30-40 de grade C la incarcatura normala. Acest produs este proiectat pentru utilizarea in casa sau de industrii mici. Poate fi utilizat in alte aplicatii, cum ar fi barci si masini, cu un generator special conceput si un motor electric. Unitatea de 100 kw este fratele mai mic al unitatii de 300 kw si a fost proiectat pentru a fi utilizat in aeronave usoare si de automobile. Avem acum, datorita cererii, un produs ca unitate de energie statica.

100 kwSpecificatii:
          - Putere de iesire: 100 kw cu 180,63 amperi si 400 volti in 3 faze.
          - Iesire continua de putere este 90 kw la generatorul sincron cu 4 ori 8 poli
          - Evaluarea temperaturi este de 30-40 grade C la incarcatura normala
          - Greutate 1,250 kg
          - Dimensiuni: 1,2 m lungime x 1,2 m latime x 1,4 m inaltime
          - 1 baterie de pornire
          - Inlocuieste unitatile diesel sau cu combustibil
          - Nu are panou de curent
          - Constructie durabila
          - 5 ani garantie conditionata
          - Pretul in custodie: 24700 euro fara taxe de livrare si transport

Motorul electromagnetic de 300 kw
Motor electromagnetic cu alternator si panou de control. Debit 300 kw/ora, proiectat pentru rulare constanta. Generatorul de 300 kw are capacitatea de a produce 290 kw pe ora in mod constant. Unitatea  vine completa cu panoul de control, alternator si cutie.

300 kwSpecificatii:
          - Alternator: sunt utilizate Hitachi, Bosch sau AEG, in functie de tip, voltaj si variatia de amperaj
          - Productie: Standar european de 400 volti in 3 faze cu 541 amperi, in functie de tipul de alternator.
          - 3 prize de 240 volti
          - 1 priza de 400 volti
          - Conectat direct la reteaua principala
          - EMM Motor: iesire 300 kw continuu printr-o cutie de viteze cu raport de 2x1.
          - Greutate: 1,350kg +, in functie de configurare.
          - Dimensiuni: 1,6 m lungime x 1,2 m latime x 1,4 m inaltime.
          - Putere continua 50Hz standard european sau 60Hz standard american.
          - Fara pene de curent
          - Fara combustibil
          - 5 ani garantie conditionata
          - Pret custodie: 45000 euro fara taxa de livrare

Nota: Motoarele nu sunt niciodata vandute definitiv, un contract de inchiriere de 5 ani da persoanei echipamentul in folosinta, care plateste o taxa nominala de a mentine contractul de inchiriere. Aceasta taxa lunara este undeva in jurul la 100-600 de euro, in functie de marimea unitati iar taxa va include o persoana de contact si intretinere.

autopackSpiritPachetul auto
Cuprinde motor si unitatea generator. Noul nostru pachet tehnic auto este destinat sa inlocuiasca motoarele cu ardere existente. Cuplat la un alternator de 100 kw apoi la un motor electric va oferi performante remarcabile fara emisi de iesire. In plus atunci cand ajungeti acasa aveti posibilitatea sa conectati casa la masina pentru putere. Va rugam sa retineti ca aceasta unitate este proiectata si vanduta numai producatorilor de masini.

Informatii estimate de performanta:
          - 0-100km 3,6 sec.
          - 200km/h viteza maxima
          - Greutatea totala a pachetului auto 189kg.

Intrebari frecvente si raspunsuri
Acesta este domeniu la care incearcam a raspunde la cele mai frecvente intrebari puse de clienti. Vom incerca sa raspundem la cat mai multe intrebari posibil.

Intrebare: Cat de multa putere va livra unitatea de 100 kw?
Raspuns: 90 kw continuu; acest lucru va preveni supraincalzirea alternatorului.

Intrebare: Cat de multa putere va livra unitatea de 300 kw?
Raspuns: 290 kw continuu; acest lucru va preveni supraincalzirea alternatorului.

Intrebare: De ce ai contract de leasing a unitatii, in loc de vanzare a unitatii pe loc?
Raspuns: Unitatea nu este niciodata vanduta, datorita  faptului ca tehnologia trebuie sa fie protejata, deoarece astazi brevetul nu da protectie noilor inventii.

Intrebare: Cum va protejati unitatile in teren?
Raspuns: Unitatea a construit o cutie neagra care informeaza Perendev in legatura cu locul sau si starea unitatii.

Intrebare: Unitatea poate fi deschisa?
Raspuns: Nici o unitate nu poate fi deschisa, unitatea poate fi deschisa numai de catre un reprezentant calificat Perendev  sau de agentul desemnat.

Intrebare: Cat timp este perioada de inchiriere?
Raspuns: Perioada de inchiriere este de 5 ani, la sfarsitul termenului un nou contract este incheiat pentru o noua perioada de 5 ani, clientul nu este taxat cu suma initiala si intretinerea lunara este calculata in functie de ce unitate are, de exemplu, o unitate de 100 kw va costa 100 euro de intretinere pe luna si 300 euro pentru unitatea de 300 kw.

Acordul de licenta
Orice organism sau persoana interesata in cadrul unui acord de licenta poate solicita un proiect de acord de la acest site. Pentru a solicita un proiect de accord contactati-ne. Tarile marcate cu o sageata si linie, reprezinta tarile care au luat un acord de licenta sau sunt in negocieri. Daca aveti indoieli va rugam sa verificati cu noi si sa specificati tara de care sunteti interesat.

Alte proiecte
Perendev a dezvoltat,  de asemenea, o  unitate de hidrogen pentru utilizare in automobile. Aceasta unitate transforma apa in hidrogen, care la randul sau este folosit drept combustibil la automobile pe benzina si o mica  „putere a casei" adica un motor cu aer comprimat/azot care poate fi utilizat pentru ventilatie in subteran in mine... Avem, de asemenea proiecte in curs pentru produsele de tratare a apei, tehnologii de incarcare cu vibratie, vindecari magnetice si alte sisteme concepute pentru a inbunatatii mediul inconjurator si sa faca o viata mai buna pentru toti pe aceasta planeta.

perendev_hidrogenTehnologia cu hidrogen
Perendev a lucrat la o tehnologie pe baza de hidrogen si a avansat pana la punctul in care suntem gata de a instala o unitate intr-o Toyota Prius, care are atat un motor cu ardere interna si este alimentata si de baterie. Vom instala echipamentul de hidrogen si vom permite vehiculului sa ruleze atat pe hidrogen cat si pe baterie. Vehiculul va rula ca un vehicul normal cu nici un pericol in ceea ce priveste productia de hidrogen din moment ce unitatea noastra produce hidrogen instant si nu este stocat la bordul vehiculului.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Viitoare proiecte cu hidrogen
Dezvoltarea pe viitor va include, de asemenea, conversia centralelor electrice pe carbune, unde alimentarea poate fi transformata pentru a merge pe gaz hidrogen, iar acest lucru va elimina complet un factor de poluare, cu foarte putine modificari la sistemul original. Noul sistem care a fost dezvoltat de Perendev produce 440 litri/ora de hidrogen utilizand doar 12 volti si 1.5 miliamperi. Acest sistem a fost dezvoltat pentru utilizarea in autovehicule, pentru reducerea poluarii. Sistemul ofera utilizatorului cu 20% mai multa putere, fara emisii.

Stiri si evenimente
Unitatea de hidrogen va face o demonstratie in urmatoarele doua luni, cand va fi construit pe noua Toyota Hybrid, pentru a demonstra posibilitatile de a rula o masina numai pe apa. Ideia este de a avea o tehnologie existenta modificata, astfel incat motorul pe benzina sa fie convertit pentru a rula numai pe baza de hidrogen, acumulatorul ramanand neatins.

toyotapriusAnumite modificari trebuie sa fie facute si care sunt enumerate mai jos :
          - Pompa de aer de putere mare
          - Sincronizare de aprindere
          - Arestoarele de scantei
          - Pedala de acceleratie electronica

Vom utiliza o pompa de aer de putere mare care va impinge hidrogen prin injectoarele existente, astfel incat hidrogenul este injectat direct in cilindru. Momentul de aprindere trebuie sa fie modificat pe baza de hidrogen, deoarece punctul de aprindere este mai mare decat la combustibilul normal, prin urmare, sincronizarea este modificata pentru a compensa acest lucru. Un arestor de scantei este plasat pe priza de aer pentru a preveni orice aprindere in compartimentul motorului. Un sistem electronic se adauga la unitatile existente de acceleratie pentru a controla tensiunea la unitatea de baza de hidrogen, pentru a compensa cererea motorului. Conversia la un vehicul pe baza de hidrogen are beneficii clare, nu numai pentru tine ca proprietar de vehicul, dar, de asemenea, si mai important pentru mediu, deoarece vehiculul produce zero emisii.

azotMotor cu azot sau cu aer comprimat
In procesul de devoltare a surselor alternative de energie, echipa de la Perendev a dezvoltat un motor cu azot reciclabil. Va rugam sa retineti ca aceasta unitate fuctioneaza cu aer comprimat. Acest motor, masoara 175 mm x 150 mm si este capabil de a produce 60 de kw putere, iar acest lucru va fi mult mai ieftin decat orice alta forma de combustibil. Acest aparat este proiectat pentru a rula cu aer comprimat, pentru a fi utilizat in minele din Africa de Sud care sa inlocuiasca aparatele actionate electric cu acest motor cu aer comprimat.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Acest motor nu este destinat pentru uz privat si este furnizat numai in mine pentru ventilatie in subteran. Conceptul de operatiune este acelasi ca si principiul de abur, dar in sens invers. Azotul fierbe la -195 grade C si la temperatura mediului ambiant poate produce presiune mai mare de 24 atmosfere, suficient pentru a conduce un vehicul.

Produce: 60 kw
Presiune: 24 atmosfere
Dimensiuni : 175mm x 150 mm

Comentariile noastre
La motorul magnetic sunt anumite incertitudini legate de urmatoarele aspecte:
            - Faptul ca nu vor sa vanda modelele(intr-o anumita masura este de inteles dorinta lor de a se proteja din mai multe puncte de vedere);
            - Faptul ca nu am gasit nicaieri inca pe cineva care sa declare ca are o astfel de unitate achizitionata de la ei si o foloseste; chiar au aparut acuzatii la adresa companiei Perendev ca a luat banii de la mai multe persoane interesate si nu a trimis nici un motor, justificand ca acestia au fost de acord cu termenii intelegerii precum ca banii ar reprezenta in acelasi timp investitie in cadrul companiei. Cei de la
Peswiki, care sunt printre putinii preocupati cu adevarat sa prezinte obiectiv informatiile din domeniul free energy, au prezentat situatia din cat mai multe puncte de vedere. In schimb cei de la Bocaf sunt increzatori in proiectele firmei Perendev si sunt de acord cu ceea ce sustin acestia;
            - Faptul ca nu au realizat si modele mai mici(de 3, 5, 10 sau 15 kw) care ar fi cele mai potrivite pentru locuinte. Modele de 100 kw, respectiv 300 kw, produc mult peste necesitatea unei locuinte, unde, spre exemplu la noi in tara media consumului de electricitate este undeva intre 208 - 416 kw/luna. Ori 90 kw/ora(cat spun ca produce unitatea de 100 kw) reprezinta totusi o productie industriala. Ar fi chiar o afacere extraodinar de rentabila daca ar fi adevarat: 90 kw/ora x 24 ore/zi = 2160 kw/zi; 2160 kw/zi x 365 zile/an = 788400 kw/an. Avand in vedere ca pretul mediu la 1 kw in Romania este de 0,41 lei vom avea 788400 kw/an x 0,41 lei = 323244 lei/an!!!!!! Aceasta ar veni aproximativ 77 000 euro.... investitia ar fi achitata in 4 luni. Suna foarte frumos insa nu am gasit nicaieri dovezi ca a achizitionat cineva pana acum vreo unitate si o foloseste.
            - Legat de generatorul electric pentru varianta auto nelamurirea ar fi de ce nu produc si pentru persoane fizice si nu le inchiriaza la fel cum pretind ca fac cu generatoarele statice?!

In privinta tehnologiei cu hidrogen apar la fel mai multe nelamuriri:
            - Ei numesc tehnologie cu hidrogen cand de fapt este
electroliza apei care produce oxihidrogen(HHO);
            - O productie de 440 litri/ora reprezinta 7,3 litri/min (apreciere mai corecta si folosita de majoritatea celor implicati in tehnologia producerii HHO); o astfel de productie nu poate sustine singura arderea intr-un motor termic, sau mai exact poate sustine doar daca acesta este un motor cu capacitate cilindrica foarte mica....nu poate fi vorba de un motor cu capacitate de peste 1000 cc cum ar fi cel al masinii pe care ei o prezinta;
            - Ar mai exista varianta in care intradevar ar fi posibila functionarea unui astfel de motor doar cu H(hidrogen) insa tehnologia pe care ei o prezinta este electroliza simpla care produce
oxihidrogen;
            - Electroliza apei cu 12 volti si 1.5 miliamperi este inca un vis pe care nu stim sa-l fi realizat inca cineva.....au fost cativa precum Stanley Meyer si altii care au sustinut ca au descoperit frecventa de descompunere a apei si au folosit-o la electroliza, obtinand cantitati de oxihidrogen mari cu foarte putin curent electric; in mod normal electroliza bruta sustine ca randamentul cel mai bun care poate fi obtinut este de 1 litru de HHO/min cu aproximativ 180 wati. Un randament mai bun se spune ca ar fi posibil ori utilizand anumite dispozitive electronice(PWM) care sa transforme curentul electric in pulsatii ori prin descoperirea si folosirea frecventei de descompunere a moleculei de apa;

Despre motorul cu azot:
            - Tehnologia motorului cu aer comprimat este cunoscuta de peste 100 de ani si folosita in diverse aplicatii; imbunatirea randamentului a facut ca sa fie folosita deplasarea masinilor asa cum realizeaza de ceva timp cei de la
Aircar. Folosirea azotului poate fi o noutate si poate avea avantaje mai mari daca ei au reusit sa foloseasca cu un ramdament mare proprietatile azotului. Cel putin asa pretind ei si pare destul de plauzibil;
            - Ceea ce nu stim este rentabilitatea folosirii si costurile de obtinere azotului....probabil ca ei au facut aceste calcule si de aceea au ajuns sa spuna ca va fi mult mai ieftin decat orice alta forma de combustibil
            - La fel este suspect faptul ca ei sustin ca vor produce doar pentru exploatarile miniere...daca este asa ieftin si asa de buna tehnologia de ce sunt produse dispozitive pentru masini sau pentru producerea de energie la case?!

Mai sunt si alte intrebari insa ne oprim aici cu speranta ca poate firma Perendev a reusit sa realizeze cu adevarat tot ceea ce sustine si ca in scurt timp cat mai multi oameni se vor bucura de avantajele utilizarii acestor tehnologii spre binele tuturor si al planetei.

 


 

Comentarii

avatar Alex
+1
 
 
este free energy... dar totusi costa cam mult nu credeti ?
Luni 08 Februarie 2010, 14:28
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar borg
-1
 
 
as vrea sa vad si eu un astfel de proiect realistic, detaliat. nu abureli
Joi 11 Februarie 2010, 17:15
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar teo
+2
 
 
destul de rau ca nu se vind pe piata ..persoana fizica .......vai cum va comanda cei din umbra ....
Luni 08 Martie 2010, 15:56
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar gabi
+1
 
 
am luat legatura cu cei de la perendev, am primit contractul , am intrebat unde-l pot vedea functionand
oriunde in europa
raspuns:You can see the working machine at a public demonstration. That will take place here in Switzerland and we do not have the next date confirmed yet. I will send you an invitation as long as I have your contact data on our contact sheet (attached).

e cineva care la vazut in functiune?
Marţi 06 Aprilie 2010, 22:58
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Marian
+1
 
 
Am reusit si am ajuns la fata locului si m-am plimbat o saptamana prin Germania, in speranta ca voi vedea unul dintre produse. Macar static. Avand in vedere si ultimele noutati, deja va sustin si cred ca este numai o miscare de marketing - in fond firma respectiva chiar produce si vinde generatoare, clasice ce e drept - pe alea le-am vazut si nu au nimic deosebit ...
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Gheorghe Ispas
+1
 
 
Ai un spaniol care zice ca a platit vreo 20 000 de euro si a fost tepuit de aceasta firma. A postat si un video pe You Tube explicand totul. Acum se judeca, cu respectivii. Asta nu inseamna ca nu exista energiile libere. Mai mult ca sigur ca exista si presiuni din partea mafiilor financiare care nu vor ca noi sa stim despre aceste energii. Puteti vizita blogul meu http://energiilelibere.blogspot.com/p/motorul-magneti c.html
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar eu eu
+1
 
 
pe mine nu m-a convins. eu am vazut clar in primul filmulet CA SE OPRESTE DUPA UN ANUMIT TIMP, CHIAR IN CONDITIILE IN CARE NU ARE CONSUMATOR. cu un consumator probabil ca se opreste si mai des....
Vineri 09 Aprilie 2010, 12:43
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar john
+2
 
 
cred ca e un fel de fni
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Marian
+2
 
 
Proiectul Perendev - colaborarea dintre echipa de proiect (nu ei sunt inventatorii) si producatorii din Germania - a incetat in primavara 2008. Echipa de proiect a mai realizat cateva demonstratii cu o echipa din Italia apoi a anuntat intentia de a relua incercarile de productie de serie undeva in SUA. Cu toata stima dar dl Brady nu este inventatorul ci numai promotorul ideii.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar george
0
 
 
am sunat in Germania,in Suedia si i-am rugat sa-mi spuna unde pot vedea in lucru generatorul....acelasi raspuns;.. doar daca veniti.....
am revenit anul acesta...mi s'a spus ca nu mai au deocamdata.
Duminică 23 Mai 2010, 12:20
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar viorelvoltaic
0
 
 
Intre timp a fost arestat pentru inselaciune acest Michael J Brady ,marele inventator al motorului magnetic zis si PERENDEV, se pare ca obisnuia sa ia banii unor naivi,sa le propuna marea cu sarea si sa dispara cu banii.
http://pesn.com/2010/04/24/9501640_Michael_J_Brady_arrested_for_embezzlement/
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Viorel
0
 
 
http://pesn.com/2010/04/24/9501640_Michael_J_Brady_arrested_for_embezzlement/. Intre timp au arestat pe sarlatan ,se pare ca reusea sa insele clientii naivi si sa dispara cu banii.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar jan11
+1
 
 

Explicati-mi,va rog,cum ramane cu legea conservarii energiei,atunci cand vorbim de motorul Perendev.De unde ia acesta energia?
Vineri 25 Iunie 2010, 18:34
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Marian
+1
 
 
Buna seara
Legea conservarii energiei in cazul motoarelor magnetice este valabila, forma ei de interpretare, asa cum o se regaseste foarte adesea fiind un pic diferita. Nu este deloc spatiu de explicatie intr-un raspuns, promit ca solicit spatiu pentru detalii printr-un articol. In principal, se utilizeaza energia magnetilor - este o energie epuizabila in timp - energie din care se realizeaza efectiv un joc al valorilor de atractie si de respingere. Un pic de calcul, cunoasterea modelelor de magneti, multa munca si se poate realiza. Da, intr-adevar sunt modele care dupa un timp ajung la un echilibru si se opresc sau chiar isi schimba sensul de rotatie, dar sunt si modele care merg bine. Si trebuie inteles foarte bine faptul ca nu reprezinta intentii de realizare de perpetuumuri, din contra, se lucreaza cu energie care dureaza intervale destul de bine determinate de timp. Iar numarul de variante de motoare magnetice este imens - Perendev a fost o varianta. Principiul se spune ca este al lui Tesla, restul sunt numai diferente de design.
Luni 28 Iunie 2010, 23:14
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar gulgufparos
+1
 
 
am studiat tot ce tine de perendev, si boyetsii aia nu sunt decat niste borfashi de rand. Am facut, ca un dobitot ce sunt, toate experimentele, sa vad cum de "eludeaza" legile fizicii. E o mare pacaleala, si mi-a placut comparatia cu FNI.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Marian
+1
 
 
Domnul meu... daca imi permiteti! Nu sunt borfasi de rand, sunt cu mult deasupra, sunt cea mai joasa speta si totodata cea mai periculoasa tagma - pentru ca au reusit sa convinga lumea de esecul unei idei, fara nici o baza stiintifica, ci pur si simplu batandu-si joc de ea si de cei care - mai mult sau mai putin - au crezut sau au sperat in existenta ei.
Va garantez ca nu sunteti deloc un "dobitoc" ci doar ati incercat sa fiti un om de buna credinta numai ca un om de buna credinta REALIST. Asta nu va condamna deloc, meritati toate laudele si toata stima. Dovesdeste ca nu sunteti nici un sceptic ce neaga tot si nici un optimist ce asteapta doar marea minune, ci un om cu picioarele pe pamant, convins fiind de realitatea obiectiva - pe care ati incercat-o personal.

Toata stima

Marian
Duminică 18 Iulie 2010, 14:49
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar camelia
+2
 
 
de ce comentariul trebuie citit si aprobat ? cine efectueaza cenzura si de ce ? va rog mult sa-mi raspundeti.
Joi 09 Septembrie 2010, 22:05
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar admin
0
 
 
Comentariile sunt verificate si aprobate pentru ca este alegerea si dreptul realizatorilor site-ului. In plus este o masura de siguranta deoarece sunt unii oameni lipsiti de bunul simt care posteaza comentarii de prost gust, folosind limbaje urate si chiar injurii, altii posteaza informatii care nu au legatura cu subiectul, altii posteaza reclame neavenite, samd...
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar cristi
0
 
 
hello ... cat de avizati sunteti ca sa va dati cu parerea ?
Joi 09 Septembrie 2010, 22:10
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar sorin
0
 
 
salut .....fratilor rotatia se poate face dar nu sunt buni acei magneti le trebuie alta forma si o asezare diferita pentru a obtine rotatia si le mai trebuie ceva pentru a le marii puterea de respingere .
Dar nu va voi spune asta va las sa aflati singuri.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Costi
0
 
 
Hei, cristi, mai citeste o data raspunsul admin-ului: realizatorul site-ului are dreptul de a alege ce apare pe site-ul sau.
Daca vreau sa pun un banner pe casa ta cu porcarii, tu m-ai lasa?
Sau daca vreau sa-ti pun o antena de telefonie mobila la fereastra?
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar free energy
0
 
 
pe website-ul http://free-ennergy.blogspot.com/
gasiti o echipa care lucreaza la realizarea unor proiecte din domeniul Free Energy in Bucuresti
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Alin
+1
 
 
Cine are putine cunostiinte despre electrotehnica nici nu se oboseste cu astfel de filmulete.... astia cel mult ,prin absurd, ar fi reusit sa faca un astfel de echipament sa se invarta (fara sa cupleze un generator) dar 100 kW :)) ....din punctul meu de vedere nici macar nu ar putea sa invarta un genererator ,mai ales unul de 100 de kW
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Vali
+1
 
 
Buna, ma preocupa si pe mine ideea asta de a "extrage" energia inmagazinata de magneti fara a folosi curent electric, cu alte cuvinte de a face un motor doar cu magneti permanenti, am si gasit o formula de asezare a magnetilor care (cel putin teoretic) pare sa functioneze, pus pe hartie pas cu pas tot timpul se afla in dezechilibru, deci tinde sa se miste, mai trebuie doar sa il incerc si in practica, daca si cum va functiona voi vedea, totusi nu as abandona ideea oricum.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Alex
+1
 
 
Salut omenire si mult succes in gandire
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar alex
0
 
 
magnetii au o putere mica.asezati cum trebuie se pot misca.dar nu sunt suficienti de puternci pentru a putea face transmisia.in schimb electro-magneti i ar avea sanse.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Gigel
+1
 
 
Si electromagnetii cu ce-i alimentezi, cu otet de mere ?
Asta e vrajeala ieftina pt naivii care cred ca Pamantul este gol in interior si ca in 2012 va veni sfarsitul lumii din cauza mayasilor.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar tony
+1
 
 
Eu nu pot sa ii inteleg pe astia care tot spun ca ei nu cred ca asa ceva este posibil,dar tesla de exemplu cum dracu a brevetat asa ceva ,daca nu era posibil!Voi aveti habar ce inseamna un brevet de inventie?e CLAR CA ASA CEVA ESTE POSIBIL SI A FOST DEJA REALIZAT.Iar pt cei care nu au reusit inca inseamna ca au gresit ceva.Asa ca mai multa munca si spor la treaba.Pana la urma trebuie sa iasa.
Vineri 04 Martie 2011, 18:35
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar just me
+2
 
 
cica asta ar trebui sa fie energie ieftina si care sa protejeze mediul. costul de producere a unui motor magnetic este mare, in schimb si costul de intretinere nu este de neglijat. Problema protejarii patentelor, este a institutiilor abilitate care ii lasa pe chinezi sa produca absolut orice fara a plati drepturile de autor, si mai mult, ii lasa sa comercializeze pe o piata ce ar trebui monitorizata din punctul asta de vedere
Marţi 05 Aprilie 2011, 15:21
Adauga un raspuns
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar bobu
0
 
 
mda,demult se putea folosi alte energi(combustibili) mult mai ieftine decat ,benzina,motorina,dar e prea mare pierdere pt cei ce detin actiuni,si sunt implicati cam multi "arabi",prea mult ar pierde.
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar nexus
+1
 
 
Domnilor ,haide sa nu ne lasam dusi de val ,chestia cu "mafia petrolului" nu tine in 2013 asa cum se pot construi eoliene si panouri solare relativ usor ,la fel ar fi si cu motoarele magnetice ,sa nu uitam ca NASA nu foloseste motoare magnetice (care practic ar fi cele mai fiabile mecanisme posibile) ci panouri solare ,in 2006 cand au trimis cele 2 rovere pe marte ,cea mai mare teama a celor de la NASA a fost sa nu se puna praful pe panourile solare de la rovere facandu-le inutilizabile ,la miliarde de dolari cat are NASA disponibile sigur ar fi facut un astfel de motor.E cat se poate de clar ca nu este posibil ,se obtin practic niste "frane magnetice" si nu motoare magnetice .
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
avatar Vranceanu Virgil
+1
 
 
Nu stiu. Nu ma grabesc sa-i defaimez. Daca mint mint frumos. Ideea respectului vietii si al planetei este foarte foarte frumoasa. Daca mint mint foarte logic si realist. Sa nu ignoram insa modul nostru de viata actual care, zic eu, este cel putin idiot daca nu nemernic. Exista mult prea multa lacomie in lume ca sa poti face diferenta intre adevar, excrocherie si manipulare
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
Anuleaza
B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Nume *
Cod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Trimite comentariul
 
filme online seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie haine femei